Blijf op de hoogte

Salves wint aanbesteding IND, DT&V en COA
Salves heeft met het consortium Flexvalue een openbare aanbesteding op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Dienst Terugkeer & Vertrek en Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (IND/DT&V/COA) gegund gekregen.
Naar persbericht
Salves en Supportbook bundelen krachten voor een geïntegreerde testoplossing
Salves, de testconsultancy en test automation specialist uit Helvoirt, neemt testmanagement platform Supportbook over. Het uitgebreide track-record van Supportbook in de zorg sluit goed aan bij de activiteiten van Testservices Zorg, de zorgdivisie van Salves. Door de overname, creëert Salves een geïntegreerde totaaloplossing voor alle testwerkzaamheden. Hierdoor kunnen de klanten van Salves en Supportbook profiteren van de synergie tussen de twee bedrijven.
Naar persbericht
Salves wint aanbesteding Nationale Spoorwegen
Het consortium van Salves en Polteq is geselecteerd als leverancier voor de inhuur van Testprofessionals door de NS voor een periode van minimaal drie jaar.
Naar persbericht
Salves wint aanbesteding Belastingdienst
Salves is met het consortium Flexvalue geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door de Belastingdienst.
Naar persbericht
Rijkswaterstaat laat keuze op tester Salves vallen
Het testen en toetsen van de kwaliteit van informatievoorziening voor alle applicaties en platformen van Rijkswaterstaat. Voor die taak staat Salves nu het na een selectietraject naar voren is geschoven
Naar persbericht
“Tijdens een teamweekend leren we elkaar écht kennen” 1

Samenwerken met organisaties die impact maken

Iedere sector is anders. Maar eén ding blijft voor elke organisatie van belang: de kwaliteit van IT. Deze waarborgen en verbeteren wij met onze innovatieve testoplossingen. Dat doen we voor klanten binnen de overheid, zorg, het onderwijs, de nutssector, finance en voor woningcorporaties. Onder andere Rijkswaterstaat, Dela en het Erasmus Medisch Centrum rekenen op Salves.

Trots op onze klanten

Een financiële instantie, zorginstelling of energiemaatschappij: we voelen ons thuis bij organisaties met ambitie. En laat dat gevoel nu geheel wederzijds zijn. We gaan hechte samenwerkingen aan, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en plezier. In deze cases maak je kennis met onze werkwijze en de resultaten die we leveren.

Alle cases

Op zoek naar dé testexpert van Nederland?
Bij Salves ben je aan het goede adres.

Onze consultants verhogen de kwaliteit van jouw IT, waardoor jij je businessdoelen haalt.
Meer weten over de impact die wij maken? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier