Haal meer uit je dag. Haal meer uit je ICT

Dat begint met een simpele ontmoeting

Helvoirt

Salves – Hoofdkantoor

Torenstraat 42
5268 AV Helvoirt
0411 87 00 08
info@salves.nl

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Christ Coppens

Christ Coppens

Algemeen Directeur en DGA

De ambitie van Salves

Salves is een snelgroeiende groep van bedrijven,  opgericht in 2006 door Christ Coppens, Algemeen Directeur en DGA. Salves richt zich op ICT Service Leadership: de best mogelijke ICT-competenties en diensten bieden die voor opdrachtgevers meer uit hun dag halen en meer uit hun ICT.

Daar waar nu de kern van Salves door de Test competenties wordt gevormd, breiden wij gestaag uit, zowel binnen de competenties zelf, als daarbuiten. En altijd gericht op wat nu en in de nabije toekomst nodig is.

Onze ambitie? Binnen 5 jaar met 250 collega’s in Nederland gekend worden als de top 3 op ons vakgebied. Daarbij willen wij als bedrijf ertoe doen voor onze klanten en overige stakeholders; vanuit toewijding, vakmanschap, het plezier in ons werk, in elkaar en balans in het leven.

Interesse in een nadere kennismaking met Salves? Heb je een initiatief waarin jij een rol bij ons kunt spelen en waarbij wij allemaal meer uit onze dag halen? Mogelijk een zakelijk voorstel of een creatief idee? Laat het zeker weten; wij staan altijd open voor een gesprek en je bent van harte welkom!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Zekerheid bij een AI implementatie? Lees de flyer.

Lees meer