Grootse dingen doen door klein

georganiseerd te blijven

Het blijft een eeuwig dilemma. Als bedrijf heb je een bepaald formaat nodig om slagkracht te krijgen. Alleen gaat dit vaak ten koste van allerlei zaken die er voor mensen toe doen. Medewerkers, klanten, leveranciers, intimiteit, weten wie je collega’s zijn, weten met wie je zaken doet. Bij Salves doen we grootse dingen door klein georganiseerd te blijven. Daardoor is er een fijne familiesfeer, zelfsturing en intimiteit. Herkenning en erkenning. Het helpt ons om net wat verder te gaan voor elkaar en voor onze klanten: going an extra mile for a smile.

“Wie goed doet,
goed ontmoet”

Christ Coppens – oprichter Salves

Down arrow

De Salves mindset

salves vakmanschap

Vakmanschap

Bij de besten van je branche horen. Altijd nieuwsgierig blijven naar vernieuwing, verbetering en ontwikkeling, naar andere mogelijkheden. Trots zijn op wat je maakt en bereikt als vakman. Daarbij niet alleen een voorbeeld zijn voor collega’s, maar ook voor vakgenoten die bij de concurrentie werken. Dat zijn de mensen van Salves.

Salves intimiteit

Intimiteit en vertrouwen

Bewust zijn van je omgeving, van elkaars belangen, en daarin sensitief zijn. Met elkaar (klanten, collega’s en leveranciers) voorwaarts, niet ten koste van elkaar. Wie goed doet, goed ontmoet. Een omgeving waarin (h)erkenning cruciaal is. Waarin je van elkaar leert. Een ontspannen sfeer waarin iedereen kan zijn wie hij wil zijn, waarin wederzijdse acceptatie belangrijk is. Mensen zijn loyaal aan elkaar. De kracht van wederkerigheid. De enige manier van duurzaam groeien is samen groeien.

Over Salves

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij Salves zijn de medewerkers zelf verantwoordelijk voor een blije klant. Een kernfilosofie. Vertrouwen en verantwoordelijkheid staan centraal. De mensen die het dichtst bij de klant staan, meestal de consultants, nemen daarom zelf besluiten over wat het beste is. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we sneller adequaat reageren.

Wat heb je daar als klant of als
medewerker van Salves aan?

“Altijd de juiste expert op het voor ons juiste moment beschikbaar hebben”

Ans van den Boogard
Test Manager – Dela

Klanten
Waar andere leveranciers prima werk verrichten, zullen onze consultants altijd verder gaan. Ze zijn op zoek naar hoe ze nog beter werk kunnen leveren. Op zoek naar de vraag achter de vraag. Dit zie je terug in onze klanttevredenheid maar ook door de loyaliteit van klanten. Er ontstaan hechte relaties. Zo kun je samen met Salves onbezorgd presteren: we go an extra mile for our customers smile!

Onze diensten

Medewerkers
Een fijne werkplek waar je vindt wat belangrijk voor je is. Je merkt het aan onze groei en aan hoe lang mensen bij ons blijven werken. Je merkt het aan de glimlach bij onze medewerkers. Onbeperkt leren zonder budgetbeperking, een bovengemiddeld salaris, een plek waar je echt tot je recht komt, vaak fijn in de buurt. Een omgeving waarin je erkenning en herkenning zult ervaren. Misschien wel het belangrijkste: een omgeving waarin vertrouwen belangrijker is dan spreadsheets. Het zijn redenen die al jaren consultants van de grote corporate naar Salves doen bewegen.

Een fijn leven voor iedereen

Met dank aan en voor de maatschappij

Salves realiseert zich dat deze manier van werken mede mogelijk is doordat we in Nederland wonen en werken. We leven in een fijn land. Een veilige wereld, goede rechtspraak, prachtige infrastructuur, goede opleidingen en een welvarende omgeving. Hierdoor hoeven we niet met elkaar te concurreren op de onderste lagen van de Maslow-piramide, maar kunnen we ons focussen op de bovenste twee: waardering/erkenning en zelfontplooiing. Daarom geven we ook graag wat terug aan de maatschappij. Gewoon belasting betalen is niet genoeg. We ondersteunen medewerkers die vrijwilligerswerk doen of sponsorgeld nodig hebben voor een goed doel, ongeacht wat dat doel is.

Een bescheiden missie
Iets goed doen voor een ander, net wat extra voor een glimlach doen. Een klein gebaar met een groots effect. Toch is dit in het bedrijfsleven niet altijd het geval. Wij willen daarom met onze cultuur een voorbeeld voor andere bedrijven zijn.

Meer weten?

Download ons

‘rode boekje’ en

ontdek meer over

Salves

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Zekerheid bij een AI implementatie? Lees de flyer.

Lees meer