Over Salves 4

Ontwikkeling staat
bij Salves voorop.

Daarom bieden we onze consultants een onbeperkt opleidingsbudget en uitdagende klantopdrachten. Als het even kan, doen we dit regio-georiënteerd. We geven datgene wat medewerkers zoeken in hun werk. Werk waar je met plezier naartoe gaat en waar je een duidelijke meerwaarde levert. Dat zit hem in goede klantrelaties, sterke samenwerkingen en grootste prestaties. Een fijn leven voor klant en consultant, daar doen we het voor. Zeker weten!

Samenwerken met organisaties die impact maken

Iedere sector is anders. Maar eén ding blijft voor elke organisatie van belang: de kwaliteit van IT. Deze waarborgen en verbeteren wij met onze innovatieve testoplossingen. Dat doen we onder andere voor klanten binnen de overheid, zorg, het onderwijs, de energiemarkt, financiële dienstverlening en voor woningcorporaties. Zo rekenen Rijkswaterstaat, DELA en het Erasmus Medisch Centrum al jaren op Salves.

Algemeen

Salves in 3
woorden samengevat

Drie woorden klinkt misschien niet als veel, maar deze zijn alleszeggend voor Salves. Dit zijn de drie eigenschappen waaraan je ons herkent:

Professioneel

Van testen gaat ons hart sneller kloppen, dat is een ding dat zeker is. We verstaan ons vak dan ook als geen ander. Als adviseur en sparringpartner staan we graag naast de klant. We gebruiken ons gezond verstand, denken mee en kijken verder.

Kwalitatief

Geen mooie woorden, maar concrete acties. Daar kun je van op aan. We leveren kwalitatief betere software waarmee we samen jouw businessdoelen realiseren. Dat doen we door scherp te zijn op de inhoud en mee te denken over de IT-oplossing in zijn geheel.

Innovatief

We willen voorblijven in ons vakgebied. Daarom halen onze consultants (inter)nationaal kennis op en vindt er veel onderlinge kennisdeling plaats. We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet, zodat we deze vervolgens kunnen toepassen bij onze klanten. Zo houden we het kennispeil hoog en maken we ruimte voor innovatie.