Het duurzame en exclusieve samenwerkingsverband waar deze aanbesteding aan gegund is, is samengesteld uit een aantal bedrijven: Flex Value, Supply Value, LindenIT, Salves, Prodicom, Lemonshark, Fullstaq, CodeBeez, Codezilla, DataWorkz, Dutchworkz, JPoint, Epic Agility, DeUXers, Groundworkz, Skyworkz en Educom/Detacom. Iedere bedrijf in dit samenwerkingsverband is specialist op een specifiek gebied. Samen behelzen ze alle expertise welke de Belastingdienst nodig heeft. Alle partijen monitoren trends in hun expertise gebied en nemen deze, daar waar interessant, op in hun dienstverlening, zodat ze mee gaan in de nieuwe en dynamische wereld. Daarnaast kennen ze de markt waarin zij actief zijn als geen ander. Het consortium speelt in op continuïteit, maar zeker ook op continu verbeteren, versimpelen en vernieuwen. Samen voorzien ze zo de Belastingdienst op een slimme manier in al haar rollen. Het samenwerkingsverband ademt mee met de behoefte van de klant, de beschikbaarheid van technologie en inspireert.

 

Belastingdienst

De missie is een financieel gezond Nederland door eerlijk en zorgvuldig Belasting te heffen en te innen, toeslagen uit te keren en bij te dragen aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie. De Belastingdienst IV (de ICT-organisatie bij de Belastingdienst) ondersteunt de Belastingdienst optimaal bij het uitvoeren van de bovenstaande taak door het leveren van IT-functionaliteiten bij de uitvoering van (alle) processen. Deze streeft naar een adaptieve en wendbare organisatie voor zijn medewerkers, burgers en bedrijven met duurzaam inzetbare professionele medewerkers. Om continuïteit te waarborgen en een voorspelbare en transparante organisatie te zijn.

 

Trots en waardering

Nienke Schuttelaar, Directeur bij FlexValue:” Wij zijn ontzettend trots dat we vanuit FlexValue samen met het deze duurzame samenwerking de Belastingdienst mogen ondersteunen bij het bereiken van de missie.” 

Ook de consortium partners spreken van trots en waardering. 

Menno van Drunen, Managing Partner bij Supply Value: “Dit consortium geeft ons de mogelijkheid om te focussen op waar we echt goed in zijn: het leveren van onafhankelijk advies en implementatiekracht op het gebied van digitalisering terwijl andere partijen de technologie specifieke rollen invullen” 

Gerbert Jan Valk, Directeur bij Linden-IT: “Voor de tweede keer op rij winnen we, in de vorm van een consortium, de aanbesteding bij de Belastingdienst. Hiermee kunnen we de komende 4 jaar de Belastingdienst voorzien van de beste IT professionals op elk gebied.” 

Marcel van Eekeren, Directeur bij Salves: “Trots dat we met de intensieve samenwerking van het consortium tot dit resultaat zijn gekomen, met onze specialistische insteek gaan we de belastingdienst de komende jaren echt helpen”

 

Meer informatie en vragen

Salves, Marcel van Eekeren, 0613780502 / [email protected]