De scope van de Opdracht is de inhuur van testprofessionals door de NS. Testprofessionals welke primair werkzaam zullen zijn in (Agile/DevOps) teams.  De inzet van de testprofessionals vindt plaats in de complexe IT van NS. Met meer dan 1500 IT-ers wordt gewerkt met zeer moderne techniek maar ook met of in combinatie met legacy. De ingezette testprofessionals worden uitgedaagd om in deze wereld hun kennis van het testgebied in te brengen en moeten goed kunnen omgaan met deze complexiteit.

Trots en waardering

Marcel van Eekeren, Directeur bij Salves: “Wij zijn ontzettend trots en blij dat we vanuit Salves samen met Polteq de NS de komende jaren mogen ondersteunen bij het realiseren van de gewenste kwaliteit in de lange en complexe IT-Ketens.”

Marcel van Egmond, Directeur bij Polteq: “We zijn zeer verheugd en trots dat de NS ons samen met Salves heeft geselecteerd als partner om komende jaren de kwaliteit van hun software te waarborgen door het inzetten van onze gespecialiseerde testconsultants.” 

Salves

De in Helvoirt gevestigde ICT-dienstverlener Salves werd in 2006 opgericht en richt zich met name op software kwaliteit, testautomatisering en Agile dienstverlening. Salves bestaat momenteel uit 4 werkmaatschappijen, Salves Testservices Zuid, Midden, West en Zorg. Salves is brancheonafhankelijk en bedient klanten bij de top 200 bedrijven in Nederland. Salves staat bekend om vooruitstrevendheid en innovatie op het vakgebied softwaretesten en aanpalende gebieden.

Polteq

Met 8 vestigingen en 170 medewerkers in Nederland en België ondersteunt Polteq haar klanten sinds 2000 in het verbeteren van softwarekwaliteit. Klanten kunnen bij Polteq terecht voor advies, uitvoering en opleidingen op het vlak van software testing. Polteq beschikt over een eigen R&D afdeling en biedt haar klanten ook ondersteuning bij specifieke vraagstukken op het vlak van artificial intelligence, performance, security en mobile testen.

Meer informatie en vragen 

Salves, Marcel van Eekeren, 0613780502 | [email protected]
Polteq, Stephan Poelhekke, 0650608313 | [email protected]