Webinar

Om de kwaliteit van IT te verhogen, zijn we continu bezig met nieuwe IT-ontwikkelingen. Elk vraagstuk dat over testen van IT gaat, kun je bij ons kwijt.

Webinar Testproces Optimalisatie

Het is een unieke periode voor ICT projecten in de zorg. Aan de ene kant liggen veel projecten nu stil of worden verplaatst. Aan de andere kant zijn er diverse spoedklussen op ICT gerelateerd aan Corona, bijvoorbeeld op het gebied van uitbreiding IC capaciteit, patiënt data en implementatie van apps.

Een goed moment om je huidige test- en releaseproces onder de loep te nemen. Wil jij weten hoe je nieuwe software en IT ontwikkelingen probleemloos kunt laten landen in je organisatie? Meld je dan aan voor onze webinar Testproces Optimalisatie op donderdag 30 april om 10.00 uur. Léon Somers laat zien hoe je het testproces kunt optimaliseren en hoe Salves je daarbij kan helpen.

Dit webinar over Testproces Optimalisatie raakt een aantal relevante basisprincipes van testen:

  • Nulmeting: inventarisatie van de basis situatie;
  • Doornemen van documentatie – Opstellen en afnemen van interviews – Op basis van de ontvangen documentatie en resultaten van de interviews een rapportage opstellen;
  • Andere aspecten binnen TO.

Schrijf je hier in

De sessie is gratis bij te wonen en duurt 45 minuten. Na afloop is er natuurlijk ook tijd voor vragen. Inschrijven is makkelijk en kan hier: