What’s next?
Jouw IT-traineeship.

Je hbo- of wo-diploma heb je (bijna) op zak. What’s next? Ga je werken of toch verder studeren? Met een 2-jarig traineeship bij Salves kies je voor het beste van beide werelden: intensieve training en opleiding gecombineerd met uitdagend werk bij toonaangevende klanten. Plus… werken en leren in de Spaanse zon! De traineeship gaat in maart 2023 van start. 

Naar vacature IT Traineeship

Jouw route naar succes

Benieuwd hoe het traineeship er dan precies uitziet? Check jouw route naar de Champions League. Natuurlijk kun je gedurende het hele traject rekenen op een goed salaris, laptop en leaseauto.
 • 1

  Basisopleiding

  De eerste 2 maanden staan in het teken van jouw basisopleiding tot Test Consultant.
 • 2

  Barcelona

  Met je medetrainees doe je 2 weken lang waardevolle kennis en ervaring op in Spanje.
 • 3

  Junior League

  Je werkt als Junior Test Consultant aan interessante projecten en opdrachten.
 • 4

  Training & Coaching

  Met je mentor stel je jouw persoonlijke ontwikkelplan samen. Boordevol training en coaching op maat.
 • 5

  Champions League

  Na 2 jaar stroom je door naar de Champions League van Test Consulting. Inclusief aantrekkelijke extra’s.

Werken als trainee bij Salves

Werken.

Goede software is soms letterlijk van levensbelang. Jouw werk is dan ook onmisbaar. Samen met jouw regionale team werk je aan uitdagende opdrachten bij jou in de buurt.

Leren.

Bij Salves ben je nooit uitgeleerd. Je kunt rekenen op een onbeperkt opleidingsbudget zodat je tijdens én na je traineeship zowel professioneel als persoonlijk kunt blijven groeien.

Fun.

Inspanning en ontspanning gaan bij ons hand in hand. Wat dacht je van een gezellig weekendje weg met collega’s, gezamenlijke lunches en funmeetings?

Over Salves 1

Collega’s aan het woord

Weten hoe het is om bij Salves te werken? Dat laten we onze collega’s graag zelf vertellen. Laat je inspireren door onze manier van samenwerken, samen groeien en samen kennisdelen. Voor de beste kwaliteit voor onszelf en onze klanten. In een werksfeer waar plezier, vrijheid en persoonlijke aandacht vooropstaan.

Over Salves
Kenny Manuhuwa, Test Consultant

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, omdat Salves een hele open en eerlijke organisatie is. Ik werk niet elke dag op kantoor, maar ik ben er wel graag omdat het er zo leuk en gezellig is. Daarnaast heb ik zelf inspraak in de opdrachten die ik doe en maak ik als Test Consultant echt het verschil voor mijn klanten.”