Opdrachtgevers

Dit zijn de opdrachtgevers waar wij voor werken

De testconsultants van Salves zijn op hun best in complexe situaties, ongeacht de branche: organisaties met grote applicaties, grensverleggende ambities en waar het dagelijkse resultaat rechtstreeks afhankelijk is van de software waar de organisatie mee werkt.

Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, waar het EPD (Chipsoft en Epic) een cruciale applicatie is en waar fouten in deze software zelfs levensbedreigend kunnen zijn. Of denk aan financiële instellingen, wat in feite grote ‘dataverwerkende fabrieken’ zijn waarin veiligheid en privacy van doorslaggevend belang zijn.


DELA

Eerlijke en open communicatie, het geven van gevraagd en ongevraagd advies en elkaar helpen heeft geresulteerd in een duurzame samenwerking tussen Salves en Dela. #ZekerWeten!

Bekijk de case

UMCU

Bij UMCU staat de patiënt centraal. Om alle patiënten optimaal te bedienen is een groots en innovatief systeemlandschap beschikbaar. Salves is dé partner in Testen en borgt de kwaliteit van alle wijzigingen in software en ICT-infrastructuur.

Bekijk de case

Protestantse Kerk Nederland

Het landelijk dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) kiest steeds vaker voor standaardapplicaties, maar het ledenregistratiesysteem LRP is maatwerksoftware. PKN introduceerde met hulp van Salves onlangs Scrum.

Bekijk de case

Deze opdrachtgevers halen samen met Salves meer uit hun ICT