HiX in de zorgmarkt

Salves HiX TestAutomation voor snel uitvoeren updates

Na livegang met HiX houdt testen niet op. Iedere update moet worden getest. Dat kun je handmatig doen, maar dat legt een enorm beslag op de tijd, capaciteit en aandacht. Daarom hebben wij de Salves HiX TestAutomation Service ontworpen. Dan kies je voor automatisch testen aan de hand van uitgekiende testscripts die door Salves speciaal voor HiX zijn opgezet en die altijd up-to-date zijn. Het dashboard van de HiX Quality Monitor laat daarbij in één oogopslag zien waar onderhoud nodig is.

 

Software testing bij implementatie en
migratie naar Chipsoft HiX

Maar even terug naar af: wanneer kun je garanderen dat het EPD als bedrijfskritisch onderdeel technisch en functioneel goed werkt? Als het door en door is getest, zowel bij de migratie van ChipSoft Ezis naar HiX, als bij regelmatige updates. Salves is de énige testpartij in Nederland met jarenlange ervaring én een bewezen trackrecord in de zorgmarkt. Op basis van die kennis en ervaring is onze HiX TestSuite ontstaan, waarvan de hierboven geschetste HiX TestAutomation Service een onderdeel is.

De migratie naar een nieuw EPD vergt maandenlange voorbereiding. vooral omdat iedere afdeling andere eisen en wensen heeft. Om dat goed te coördineren, heb je een deskundige en ervaren testmanager nodig. De testconsultants die wij hiervoor inzetten, hebben ruime ervaring met testtrajecten in de zorg en kennen het vak van automatisch testen. Naast een deskundige en bewezen aanpak, brengen ze ook een resultaatgerichte mindset met zich mee; minstens zo belangrijk. Dat betekent dat je kunt rekenen op hun directe communicatie met alle betrokkenen en hun persoonlijke commitment. Zo helpt Salves dat er een kwalitatief hoogwaardig EPD wordt neergezet: een EPD dat door alle afdelingen in jouw ziekenhuis wordt geaccepteerd.

Door de inzet van de HiX TestSuite van Salves hou jij meer focus op jouw organisatie en creëer je tijd en ruimte om bezig te zijn met de zaken waar het jou om gaat. Zo haal je meer uit je ICT en haal jij meer uit je dag!

Wil je ook de zekerheid dat het EPD in jouw organisatie deskundig is getest? Vraag dan nú een demo van de HiX Test Automatisering aan!