De Salves HiX TestAutomation Service

Kwaliteit en werking van HiX functionaliteit automatisch optimaal houden

ICT verbindt en verbetert, juist in de zorg.
Salves, specialist op het gebied van software testing, introduceert de HiX TestAutomation Service. Daarmee kunnen ziekenhuizen de tijd minimaliseren die nodig is om updates van ChipSoft HiX te testen. De HiX TestAutomation Service maakt onderdeel uit van de HiX TestSuite. Deze bestaat onder meer uit geautomatiseerde regressietesten voor ChipSoft HiX, die Salves als clouddienst aanbiedt. Daarmee kunnen ziekenhuizen handwerk dat nu vaak wordt uitbesteed en soms zelfs achterwege wordt gelaten vrijwel volledig automatiseren. Het resultaat is een verbetering van de betrouwbaarheid en kwaliteit van ChipSoft HiX.

 
Hix screenshot

De kern van Salves HiX TestAutomation Service

Automatisch testen bij updates & implementaties

Iedere twee weken brengt Chipsoft hotfixes uit en iedere vier weken contentupdates. Bij elke van die aanpassingen is het van groot belang dat de kritische onderdelen in HiX volledig blijven functioneren. Met de HiX TestAutomation Service worden deze tijdrovende testen automatisch uitgevoerd en minimaliseer je de tijd die nodig is om deze updates in productie te nemen.

Goedkoper & betrouwbaarder

Testen is een arbeidsintensieve klus. Bij iedere update moet de beheerafdeling namelijk controleren of alle processen nog lopen wanneer de nieuwe versie live wordt gebracht. Ze vormen een grote belasting voor de beheerorganisatie. Het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde testen is bovendien saai werk, waardoor een fout snel is gemaakt. Daardoor worden ze vaak uitbesteed en soms zelfs simpelweg niet gedaan. Dit is verleden tijd met de geautomatiseerde testservices van Salves.

Vaste prijs per maand + dashboard

Meer weten?

Download de brochure

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Salves Hix Testautomation software

Met de innovatieve HiX test automatisering kunnen ziekenhuizen voordelen behalen op vijf gebieden

null

Besparen tijd

Door de regressietesten te automatiseren bespaart het ziekenhuis veel tijd. Die tijdbesparing is meer dan welkom omdat de capaciteit bij testers, key-users en op de beheerafdeling schaars is.
null

Goede basis

Bij deze dienst van Salves is een standaard testset inbegrepen die alle basisfunctionaliteiten van HiX afdekt. Ziekenhuizen hoeven dus alleen nog maar na te denken over hun ziekenhuis-specifieke aanvullingen op deze standaard testset
null

Lagere foutkans

De kwaliteit van HiX wordt beter door een lagere foutkans bij het testen. Zoals eerder beschreven is het uitvoeren van handmatige regressietesten een saai maar zeer precies werk. Een foutje is snel gemaakt. De HiX TestAutomation Service van Salves maakt deze fouten niet.

null

Sneller compliant

Ziekenhuizen moeten compliant zijn met diverse NEN- en ISO-normeringen. Proceskwaliteit valt of staat met kwaliteit van software. Hetzelfde geldt overigens voor continuïteit van processen. Wie soepel en snel door een audit wil rollen, heeft alle baat bij het automatiseren van testen.
null

Grondig testen

De kwaliteit van HiX wordt beter doordat ziekenhuizen op kostenefficiënte wijze uitgebreidere regressietesten kunnen uitvoeren, óók testen die ze voorheen niet deden omdat de tijd en/of capaciteit hiervoor niet beschikbaar was. Daarnaast kunnen de regressietesten ook vaker worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan infrastructurele wijzigingen waarbij het ziekenhuis wil vaststellen of HiX goed blijft functioneren. Of denk aan wettelijke veranderingen die moeten worden doorgevoerd en uiteraard moeten worden getest.
Nulmeting

Doe een nulmeting
Weten waar je staat om te kunnen starten met de Hix TestAutomation Service?

Afspraak of demo

Afspraak maken
Meer zien van de oplossing en weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Download brochure

Brochure downloaden
Kom alles te weten over de HiX TestAutomation Service

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer