Welkom bij Salves Test Services

Zeker weten!

Bij software ontwikkelen kom je al snel in de spagaat tussen snelheid en kwaliteit. Je wilt snel live met een nieuw product, maar je weet ook dat snelheid ten koste gaat van de kwaliteit. Elke hapering in de software brengt een risico op schade met zich mee en dat wil je voorkomen. De testconsultants van Salves voelen deze uitdaging haarfijn aan. Zij kunnen vanuit een focus op businesswaarde, testprocessen inrichten die passen bij jouw organisatie.

Groeps foto Salves

Events

Salves Test Services organiseert events en kennissessies voor opdrachtgevers, partners en (freelance) Testers waarin actuele thema’s aan bod komen. Daarnaast geven we presentaties op bijeenkomsten en events gericht op het vakgebied van Testen. Benieuwd wat Salves te vertellen heeft? Neem dan een kijkje in de komende events.

Salves Office 365 Services

Opdrachtgevers

Onze testconsultants zijn op hun best in complexe situaties ongeacht die branche: organisaties met grote applicaties, grensverleggende ambities en waar het dagelijkse resultaat rechtstreeks afhankelijk is van de software waar de organisatie mee werkt.
Lees een aantal van onze succesverhalen.
Salves Test Forward logo

Inspiratie, best practices en trends op het gebied van Testen. Empower your testing expertise!

Nieuwsgierig?

portret_reinier

Neem contact op met Reinier Verschure
Managing Director Salves Test Services
T: +31(0)6 150 248 70

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Zekerheid bij een AI implementatie? Lees de flyer.

Lees meer