Salves Test Services:
Zeker weten!

Wij zorgen ervoor dat u het zeker weet. Punt

Bij software ontwikkelen kom je al snel in de spagaat tussen snelheid en kwaliteit. Je wilt snel live met een nieuw product, maar je weet ook dat snelheid ten koste gaat van de kwaliteit. Elke hapering in de software brengt een risico op schade met zich mee en dat wil je voorkomen. De testconsultants van Salves voelen deze uitdaging haarfijn aan. Zij kunnen vanuit een focus op businesswaarde, testprocessen inrichten die passen bij jouw organisatie.

Salves Test Services koppelt een kwaliteitsgerichte denkwijze aan een snelle realisatie. Elk vraagstuk dat gaat over testen, kan je bij ons kwijt. Onze testconsultants zijn stuk voor stuk ‘best in class’ en kunnen terugvallen op jarenlange ervaring. Ze hebben een stevig en toegankelijk netwerk. Maar zij zijn bovenal in staat om de (latente) wensen van de opdrachtgever boven tafel te krijgen en die samen om te zetten in adequate oplossingen. Zeker weten!


Opdrachtgevers

Onze testconsultants zijn op hun best in complexe situaties ongeacht de branche: organisaties met grote applicaties, grensverleggende ambities en waar het dagelijkse resultaat rechtstreeks afhankelijk is van de software waar de organisatie mee werkt.

Zo testen we onder andere EPD systemen (Chipsoft HiX en EPIC) in ziekenhuizen en complexe situaties bij financiële instellingen, maar ook diverse andere systemen bij organisaties waar grote hoeveelheden data, processen en mensen bij elkaar worden gebracht.

Tot onze klanten mogen we o.a. rekenen Erasmus Medisch Centrum, Utrecht Medisch Centrum, Het Nederlands Loodswezen, Waternet, DLL, Nationale Nederlanden, DELA, Achmea, Radboud UMC en CZ.

Lees meer

Methodieken en specialisaties

De wereld verandert én snel. Onze opdrachtgevers spelen daarop in met Agile en DevOps. Salves Test Services helpt hun opdrachtgevers bij het vaststellen welke aanpak de beste is. Onze focus ligt altijd op het leveren van toegevoegde waarde binnen het team én naar de organisatie. Daarbij gebruiken we tools en oplossingen zoals (agile) frameworks, testautomatisering, test assessments en meetinstrumenten zoals de Agile Monitor van Salves.

Lees meer

Events

Salves Testservices organiseert events en kennissessies voor opdrachtgevers, partners en (freelance) Testers waarin actuele thema’s aan bod komen. Daarnaast geven we presentaties op bijeenkomsten en events gericht op het vakgebied van Testen. Benieuwd wat Salves te vertellen heeft? Neem dan een kijkje in de komende events.

Lees meer

Salves Testen. Blog


Zeker weten begint met een simpele ontmoeting