Vacature

Test Automation Specialist

Ben jij de Test Automation Specialist die wij zoeken?

Bij Salves zijn we voortdurend op zoek naar de beste test automation specialisten. Heb jij een duidelijke passie voor test tools en oplossingen? Wil jij samen met ons pionieren om nieuwe oplossingen bij onze klanten efficiënt in te zetten? En heb je net als wij een liefde voor vooruitgang en groei? Dan kunnen we elkaar gelukkig maken.

Past Salves bij jou?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de drive hebben om zelf de nieuwste technieken, tools en concepten te leren en toe te passen; dat wordt van je verwacht. Ook een beweeglijke en leergierige werkhouding waarbij je nieuwe tools of oplossingen snel leert gebruiken is een eigenschap die we zoeken. En kan je het ook uitleggen aan collega’s en klanten?
Voor de techniek en tools draai je je hand niet om en je kan je enthousiasme en kennis ook overbrengen naar anderen. Daarnaast draag je proactief bij aan de Salves test automatisering en tooling community.

Je profiel

Een bak ervaring met open source (test) tools en verschillende programmeertalen, unittest frameworks en technische IT en een afgeronde HBO- of academische opleiding (bij voorkeur met IT-onderdeel).

Meer is altijd beter, maar dat bespreken we allemaal als je langskomt.

Wie zijn wij?

Een organisatie waarbij je verzekerd bent van uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Belangrijk: we bieden onbeperkte persoonlijke opleidingsmogelijkheden en altijd toegang tot kennisdeling. Voel je welkom in een organisatie die regelt wat je nodig hebt en jou laat groeien als specialist. Als je binnen een organisatie meer wilt ondernemen, dan is ook midlancen een optie bij ons.

Zin in een bak koffie?

Neem contact op met
Christian Hoppenbrouwers Directeur Salves Test Services West
T: +31(0)6 822 86 160

Direct solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.