Office 365 Success Management

Optimaal gebruik en digitaal fit
The Employee Success Journey

Succesvol werken met Office 365 vereist een vernieuwde aanpak. De traditionele manier van invoeren en beschikbaar stellen is niet meer voldoende.

Het gericht ondersteunen van de medewerkers in kennis en digitale fitheid is cruciaal.

Met Success Management van Salves verkrijg je optimaal en veilig gebruik van Office 365.

Hoe digitaal fit zijn jouw medewerkers?

Het Office 365 platform is een ongekend breed platform dat continu uitdijt. Iedere week wordt het door Microsoft verrijkt met nieuwe functies en mogelijkheden. Bijna iedere maand zitten er in de 600 changes wel weer een nieuwe tegel met functionaliteit voor de medewerkers of is de interface van applicaties aangepast.

 

Medewerkers moeten geholpen worden om te bepalen waar ze wat voor gebruiken en wat ook niet. Daarnaast moeten ze continu geïnformeerd worden over de nieuwe mogelijkheden en handige functies.

 

Wij adviseren organisaties die Office 365 gaan gebruik dan ook te investeren in het digitaal fit worden. Hiervoor is een breed scale aan mogelijkheden beschikbaar binnen het Salves Success Framework.

Aanpak

Binnen ons Success Framework zijn de volgende uitgangspunten essentieel:

 • salves_icon_1
  Motivatie, Educatie, Activatie
  Vanuit verandermanagementovertuiging wordt aanpak logisch gefaseerd. Eerst wordt aandacht besteed aan het waarom. Vervolgens wordt de medewerker vaardig en vertrouwd gemaakt. Tot slot is het belangrijk aandacht te besteden aan het daadwerkelijk toepassen van de verandering en vernieuwing in de dagelijkse praktijk.
 • salves_icon_3
  Digi Fit Index
  Niet iedereen is even ‘digitaal fit’. Door te onderzoeken waar het verbeterpotentieel ligt bij medewerkers kan gericht op specifieke medewerkergroepen c.q. persona’s en/of werkstijlen gewerkt worden aan de verbeteringen.
 • salves_icon_2
  Communicatie
  Heldere en samenhangende communicatie is cruciaal voor het ‘meekrijgen’ van de medewerkers’. Informatie vanuit een logische entiteit versturen en centraal beschikbaar en vindbaar maken op een eigen intranet (landing page) is cruciaal. Naast informeren ook logisch en gestructureerd overtuigen en motiveren.
 • salves_icon_4
  Blended Educatie
  Iedereen leert op zijn eigen manier. Om kennisoverdracht bij een zo groot mogelijke groep medewerkers aan te laten sluiten bieden we een aantal Accelerators in een mix van o.a. online learning, klassikale sessies, workfloor coaching en digitale webinars via Skype. Afhankelijk van situatie en type medewerkers wordt de juiste mix voor educatie bepaald.

Nieuwsgierig?

testautomatisering-icon
Neem vrijblijvend contact op
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Je toekomstdroom realiseren én een nieuwe baan?

Solliciteer!