1 uur productiever per dag

Slimmer, productiever en leuker werken met Office 365!

salves-animated-magazine-mockup-portrait

1 uur productiever per dag

Met Office 365 kunnen medewerkers sneller, productiever en flexibeler werken. Organisaties zijn daardoor succesvoller en het werk is voor medewerkers leuker. Maar slechts 7% van de medewerkers benut daadwerkelijk de voordelen. 9 van de 10 gebruikers kunnen Office 365 dus slimmer gebruiken. Dat biedt kansen hoe je als IT-afdeling je kenniswerkers kunt ondersteunen.

 

Hoe benut je deze kansen? Hoe maak je van Office 365 een succes in je organisatie en hoe haal je 1 uur productiviteitswinst per dag?

Office 365 optimaal benutten

De kenniseconomie zorgt ervoor dat productiviteit een onderscheidende, bedrijfskritische factor wordt. Hoe maak je optimaal gebruik van investeringen in cloud productivity op het gebied van samenwerken, kennisdelen en communiceren? Hoe zorg je voor een succesvol Office 365 platform binnen je organisatie?

 

In de whitepaper ‘Iedere medewerker 1 uur per dag productiever’ lees je hoe je met de ‘Office 365 Success as a Service’ van Salves met regie, adoptie en beheer daadwerkelijk profiteert van alle voordelen van Office 365. Maak het werk voor je medewerkers leuker en versterk je positie als werkgever!

salves_leaflet_front2

Lees hier hoe je met de Salves aanpak en diensten medewerkers tot 1 uur productiever maakt.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Je toekomstdroom realiseren én een nieuwe baan?

Solliciteer!