Welkom bij Salves Microsoft Services

Slimmer, productiever en leuker
Rendement behalen met Microsoft Technologie gaat niet vanzelf. Salves gelooft in de noodzakelijke verbinding tussen technologie en beleving. Wij gebruiken als succesborging de samenhang tussen organisatiedoelen, de gebruikersbehoeften en de onderliggende technologieën.
Bij Salves kijken we breder en dieper dan de vraag alleen. Rondom de nieuwste Microsoft technologie leveren we advies, expertise en een unieke aanpak om adoptiesucces te maximaliseren. Door Microsoft zijn we erkend als Gold partner op het gebied van Cloud Productivity en Content & Collaboration. Daarnaast zijn we in 2016 door Microsoft genomineerd als ‘Partner of the Year’. Wij ondersteunen met name midden en grootzakelijke organisaties in heel Nederland. Onze onderscheidend vermogen komt het best tot zijn recht in de zorg, onderwijs, overheid en financiële dienstverlening. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we voor écht slimmer, productiever en leuker gebruik van Microsoft Office 365, SharePoint en het Azure platform.

Kom meer te weten van onze Microsoft dienstverlening

Events

Er is iets wat méér wordt als je het deelt: kennis. Wij zijn daarom regelmatig aanwezig als spreker op landelijke events en we organiseren eigen workshops met kleinere groepen. Check onze eventkalender en meld je snel aan!

Opdrachtgevers

Door Microsoft zijn we op basis van onze bewezen expertise en ervaring erkend als Gold Partner.
We zijn trots vele organisaties ondersteund te hebben met het succesvol implementeren van de nieuwste Microsoft technologie.

Slimmer, leuker en productiever

Samen met onze klanten verbeteren wij het vermogen voor samenwerking, kennisdeling en communicatie. We doen dit door efficiënt en slim gebruik van Microsoft Office 365, SharePoint en Azure te verzorgen.

 

Wij koppelen Microsoft technologie aan gebruiksbeleving, zodat optimaal presteren echt lukt. Slimmer, productiever en leuker. Bovenal met meer resultaat en succes. Microsoft investeert flink in Office 365, het online samenwerkomgeving waarmee medewerkers documenten kunnen delen, samenwerken en met elkaar communiceren. Online samenwerken oftewel: Cloud Productivity. Hiermee bedoelen we dat medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken, tijd en plaats onafhankelijk.

 

Door deze ontwikkeling zien we een verandering in het werk van de ICT medewerkers ontstaan. Het accent ligt niet meer op het opstellen van eisen & wensen, gevolgd door bouwen en invoering maar veel meer op het leren werken met de online samenwerkomgeving, 24/7 beschikbaar. Salves Business Productivity speelt in op deze veranderingen met een concreet dienstenaanbod.

 

In de veranderende wereld en met de verdere opkomst van Cloud Productivity zijn er drie belangrijke gebieden waar organisaties actie op moet nemen: Migratie & On-boarding, Continu Succes & Adoptie en Proactief Regie & Beheer

Nieuwsgierig?

testautomatisering-icon
Neem vrijblijvend contact op
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Je toekomstdroom realiseren én een nieuwe baan?

Solliciteer!