Onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers over Salves Microsoft Services

Graag laten we een aantal van onze opdrachtgevers aan het woord over de toegevoegde waarde die Salves Microsoft Services biedt bij het implementeren van de nieuwste Microsoft technologie:

AKD Advocaten

Salves biedt AKD een regie en beheer dienst voor de AKD SharePoint omgeving. Wij verzorgen technisch en functioneel beheer en zijn trusted advisor, zo zorgen we voor regie en continue verbetering.

Bekijk de case

Stater

Hypothecaire dienstverlener Stater besloten om van de traditionele telefooncentrale over te gaan naar Skype. Salves heeft dit proces versneld met technisch maar bovenal adoptie expertise.

Bekijk de case

ASML

Salves ondersteunt ASML bij de migratie naar Office 365 en SharePoint online. We bieden technische expertise en gebruikersadoptie binnen deze super snel groeiende High Tech omgeving.

Van Lanschot / Kempen & Co

Migratie naar Office 365 en gerichte gebruikers begeleiding binnen een dynamische werkomgeving waar vertrouwelijkheid en beschikbaarheid cruciaal zijn.

Gemeente Breda

Salves ondersteunt de Gemeente Breda met innovatie door slim gebruik te maken van Office 365 en SharePoint. We zijn trusted advisor en ondersteunen Breda met de regie, beheer en adoptie.


Deze opdrachtgevers halen samen met Salves meer uit hun ICT