Welkom bij Salves Microsoft Services
Slimmer, productiever en leuker

Met Office 365 meer resultaat en synergie

Rendement behalen met Microsoft Technologie gaat niet vanzelf. Salves gelooft in de noodzakelijke  verbinding tussen technologie en beleving. Wij gebruiken als succesborging de samenhang tussen organisatiedoelen, de gebruikersbehoeften en de onderliggende technologieën.

Bij Salves kijken we breder en dieper dan de vraag alleen. Rondom de nieuwste Microsoft technologie leveren we advies, expertise en een unieke aanpak om adoptiesucces te maximaliseren.

Door Microsoft zijn we erkend als Gold partner op het gebied van Cloud Productivity en Content & Collaboration.

Daarnaast zijn we in 2016 door Microsoft genomineerd als ‘Partner of the Year’.

Wij ondersteunen met name midden en grootzakelijke organisaties in heel Nederland. Onze onderscheidend vermogen komt het best tot zijn recht in de zorg, onderwijs, overheid en financiële dienstverlening.

Samen met onze opdrachtgevers zorgen we voor écht slimmer, productiever en leuker gebruik van Microsoft Office 365, SharePoint en het Azure platform.


Opdrachtgevers

Door Microsoft zijn we op basis van onze bewezen expertise en ervaring erkend als Gold partner.

We zijn trots vele organisaties ondersteund te hebben met het succesvol implementeren van de nieuwste Microsoft technologie.

Tot onze klanten mogen we o.a. rekenen Akzo Nobel, van Lanschot, Stater, Philips, NXP, ASML, AKD advocaten, verschillende ziekenhuizen, ministeries, provincies, GGD’s, ROC’s, Hogescholen en universiteiten.

Bekijk onze opdrachtgevers

Microsoft Services: Business Productivity

Salves Microsoft Services biedt advies en ondersteuning op het gebied van Business Productivity: Office 365, SharePoint en adoptie.

Lees meer

Events

Salves Microsoft Services organiseert events en kennissessies voor opdrachtgevers en partners waarin actuele thema’s aan bod komen. Daarnaast geven we presentaties op bijeenkomsten en events gericht op haar vakgebied. Benieuwd wat Salves te vertellen heeft? Neem dan een kijkje in de komende events.

Bekijk events

Salves Microsoft. Blog


Slimmer, productiever en leuker
begint met een simpele ontmoeting