Salves Test Forward: Webinar Gezondheidszorg

Geautomatiseerd testen van HiX

Test jouw ziekenhuis HiX updates ook nog handmatig of met losse scripts? Dat kan sneller, beter en automatisch!

Optimaliseer herhaaldelijk testen

ChipSoft brengt regelmatig hotfixes en content-updates uit. Deze updates neem je natuurlijk met veel zorg in productie door ze van te voren goed te testen. Hoe optimaliseer je deze cyclus, test je kwalitatief beter en bespaar je op de kosten én inspanning?

In deze webinar laten we de HiX TestAutomation Service van Salves zien en bestaat de mogelijkheid vragen te stellen. Ook geven we een inkijk in een aantal nieuwe features waaronder de performance test en smoke test!

De Salves Test Forward is exclusief toegankelijk voor genodigden, werkzaam in de IT als Teammanager, Projectmanager, Functioneel Beheerder of Tester. In onze webinar krijg je uitleg en een live demo van deze dienst. Via de chatroom kun je direct vragen stellen aan onze experts. Meld je aan en laat je inspireren over de mogelijkheden vanaf je eigen werkomgeving.

Wanneer interessant?

salves_microsoft_proactief_regie_beheer_mill

Je bent verantwoordelijk of betrokken bij HiX implementatie;

HiX updates vereisen veel tijd en aandacht;

Je ziet ruimte voor betere en efficiënter beheer van de HiX applicatie

Meerdere data

  • Donderdag 17 januari om 15:00
  • Dinsdag 5 februari om 12:00

Locatie

Thuis in je luie stoel, in de auto langs de weg of vanaf kantoor. Overal waar je een goede internetverbinding hebt, kun je profiteren van onze uitleg en demo.

De terugkerende uitdaging van HiX updates met goed vertrouwen tegemoet zien? Leer van onze experts met Salves Test Forward.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer