Hoe digitaal fit zijn
jouw medewerkers?

Optimaal gebruik van Office 365

Hoe maakt Salves jouw organisatie digitaal fit?

Veilig samenwerken, kennisdelen en online communiceren met Office 365. Het platform optimaal gebruiken, passend bij de digitale ambitie en de individuele werkstijl: dat is digitaal fit. Salves ondersteunt je om als organisatie digitaal fit(ter) te worden. Met (digitale) coaching, regie en beheer zorgen we continu voor optimaal gebruik van het hele Office platform. Het resultaat? 1 uur productiever per medewerker per dag!

1 uur productiever per medewerker per dag!

Onze belofte

 • null
  Heldere investering
  Concreet aan de slag met digitale fitheid, het goed en veilig (laten) gebruiken van Office 365, met als resultaat 1 uur productiever per medewerker per dag. We stellen het verbeterpotentieel vast en bepalen samen de ambitie voor het vervolg.
 • null
  Zonder verrassingen achteraf
  Salves verzorgt het stappenplan tegen een vaste investering vanaf € 12,50 per medewerker per maand.* We bieden een duidelijke en voorspelbare aanpak, zonder (financiële) verrassingen achteraf!

Wil jij weten hoe digitaal fit jouw organisatie is?

Maak jouw organisatie digitaal fit in 5 stappen

Met een unieke aanpak verbeteren we de digitale fitheid van organisaties en zorgen we voor goede introductie en optimaal gebruik van Office 365. Dit doen we via de volgende vijf stappen:

#1 Digi Fit Index ™
Digi Fit Index Icon

Digi Fit Index Scan ™

Met de online Digi Fit Index scan meten we de digitale fitheid van je organisatie.

We kijken naar de huidige fitheid en je ambities. Met een benchmark vergelijken we de scores met 500 Nederlandse organisaties. Op basis van fitheid en ambities bepalen we samen de aanpak, opbouw en challenges.

Startpunt en verkenning

Per medewerker, team en afdeling bieden we inzicht in de digitale werkstijl en de digitale vaardigheid (zowel de huidige als gewenste fitheid). Deze vergelijken we in een benchmark met 500 Nederlandse organisaties.

We stellen het verbeterpotentieel vast en bepalen samen de ambitie voor het vervolg.

#2 Challenges
Challenge icon

Challenges

Medewerkers krijgen gericht uitnodigingen om mee te doen aan de verschillende challenges:

1 Persoonlijke productiviteit
2 Zakelijk sociaal netwerken
3 Universeel communiceren
4 Overal samenwerken
5 Toegang tot bedrijfsinformatie

De challenge is duidelijk. De uitdaging is geaccepteerd.

Motivatie

We motiveren medewerkers.Waar-om zouden ze zelf met de challenge aan de slag gaan? Wat kan en moet anders in hun manier van werken? We geven een inschatting van de inspanning van de challenge, maar ook wat de verbetering in efficiënter en productiever werken gaat opleveren. We laten het belang van anders werken voor de organisatie zien.

Voor elke challenge is de voortgang inzichtelijk en meetbaar en daar-door motiverend.

#3 Learning
Learning Icon

Learning

Per challenge leren medewerkers specifieke vaardigheden aan en doen ze nieuwe kennis op.

Dit gaat met blended learning: een divers palet aan leermogelijkheden, zoals een digitale leeromgeving en online webinars, maar ook klassikale kennisoverdracht en coaching op de werkvloer. De leermogelijkheden zijn aangepast aan de leerstijl van de medewerker.

Educatie

Per challenge zijn er specifieke accelerators beschikbaar met standaard content en trainingsmateriaal. De regisseur organiseert en productivity coaches faciliteren de werkzaamheden. We bieden een native Office 365 leersysteem dat voor de medewerker veilig en vertrouwd (SSO) binnen de eigen omgeving werkt.

#4 Practice
Practice Icon

Practice

Leren door te doen! Medewerkers brengen hun nieuwe vaardigheden direct in de praktijk.

In 4 work-outs (use cases) per challenge doen medewerkers direct praktijkervaring op. Een online productivity coach ondersteunt ze bij de work-outs.

Activatie

Per challenge dagen we medewerkers uit 4 work-outs te realiseren. Hiermee zorgen we voor directe praktijkervaring. In de work-out krijgt een medewerker de taak om verschillende basishandelingen uit te voeren. Er is een online productivity coach beschikbaar voor ondersteuning en uitleg. Medewerkers testen hun opgedane vaardigheden en kennis met een test en worden met een digitaal diploma beloond.

#5 Routine
Routine Icon

Routine

Digitale fitheid is geen eenmalige actie. Zijn medewerkers fitter sinds de vorige meting?

Zijn er nieuwe functies in Office 365 die aandacht nodig hebben? Zijn er andere belangrijke zaken die medewerkers moeten weten? Check het gebruik van het pakket en bied waar nodig nieuwe challenges aan.

Continu verbeteren

Check het daadwerkelijk gebruik van Office 365 en houd de roadmap in de gaten voor nieuwe functies. Zorg met specifieke interventies voor een verhoging van de participatiegraad. Bied nieuwe challenges en/of op maat gemaakte digitale leerpaden aan.

Alle vijf de stappen overzichtelijk in één infographic

Wil je weten hoe Digitaal fit jij bent?

Slimmer, productiever en leuker werken met Office 365!

Samen met onze klanten verbeteren wij het vermogen voor samenwerking, kennisdeling en communicatie. We doen dit door efficiënt en slim gebruik van Microsoft Office 365, SharePoint en Azure te verzorgen.

Wij koppelen Microsoft technologie aan gebruiksbeleving, zodat optimaal presteren echt lukt. Slimmer, productiever en leuker. Bovenal met meer resultaat en succes. Microsoft investeert flink in Office 365, het online samenwerkomgeving waarmee medewerkers documenten kunnen delen, samenwerken en met elkaar communiceren. Online samenwerken oftewel: Cloud Productivity. Hiermee bedoelen we dat medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken, tijd en plaats onafhankelijk.

Door deze ontwikkeling zien we een verandering in het werk van de ICT medewerkers ontstaan. Het accent ligt niet meer op het opstellen van eisen & wensen, gevolgd door bouwen en invoering maar veel meer op het leren werken met de online samenwerkomgeving, 24/7 beschikbaar. Salves Business Productivity speelt in op deze veranderingen met een concreet dienstenaanbod.

In de veranderende wereld en met de verdere opkomst van Cloud Productivity zijn er drie belangrijke gebieden waar organisaties actie op moet nemen: Migratie & On-boarding, Continu Succes & Adoptie en Proactief Regie & Beheer

BP samenwerken

Bouwstenen van Succes

 • null
  60% response
  Er is een minimale respons van 60% van de medewerkers op de Digi Fit Index Scan. De scan kost de medewerker maximaal 15 minuten.
 • null
  3 weken per challenge
  Medewerkers gaan 3 weken actief aan de slag. Het kost de medewerker 15 minuten aandacht per week. De doorlooptijd per challenge is 5 weken.
 • null
  Eigen entiteit
  Een (virtuele) entiteit binnen de organisatie die digitale vaardigheid en productiviteit aanjaagt.
 • null
  40% deelname
  Aan de challenge doet minimaal 40% van de medewerkers mee voor een optimaal effect en kruisbestuiving.
 • null
  Continu inzicht
  Iedere stap is inzichtelijk en meetbaar. Per challenge is er duidelijkheid over participatie, voortgang en gebruik.
Salves Microsoft Services Events

Events

Salves Business Productivity organiseert events en kennissessies voor opdrachtgevers en partners waarin actuele thema’s aan bod komen. Daarnaast geven we presentaties op bijeenkomsten en events gericht op haar vakgebied. Benieuwd wat Salves te vertellen heeft? Neem dan een kijkje in de komende events.

Succesverhalen

Door Microsoft zijn we op basis van onze bewezen expertise en ervaring meerdere keren erkend als Gold Partner.
We zijn trots vele organisaties ondersteund te hebben met het succesvol implementeren en het optimaal gebruiken van Office 365.

Nieuwsgierig?

kennis-expert-spreker

Neem contact op met onze expert Michiel Willemse

T: +31(0)6 538 70 145

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Microsoft Partner

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer