Vacature

Agile Tester

Ben jij de Agile Tester die wij zoeken?

Bij Salves zijn we voortdurend op zoek naar liefhebbers van de Agile en DevOps manier van werken. Heb jij een neus voor het creëren en verhogen van business value? En heb je net als wij een liefde voor vooruitgang en groei? Dan kunnen we elkaar gelukkig maken.

Past Salves bij jou?

Bij veel bedrijven is Agile werken en de DevOps mindset gemeengoed geworden. Als professional ben je hier met onze klanten elke dag mee bezig. We helpen de business van onze klanten snel, wendbaar en innovatief naar de markt te gaan en in staat de concurrent voor te blijven.

Je profiel

Je begrijpt dat binnen het iteratief development traject, testautomatisering een must is. Je beschikt over voldoende technische skills om met testautomatiseringtools te werken binnen een CI/CD pipeline en om met developers te kunnen sparren. Als Agile Tester heb je een focus op kwaliteit en help je binnen het team de lat hoog te houden. Wij omschrijven dit als het ‘geweten’ van het team. Meer is altijd beter, maar dat bespreken we allemaal als je langskomt.

Wie zijn wij?

Een organisatie waarbij je verzekerd bent van uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Belangrijk: we bieden onbeperkte persoonlijke opleidingsmogelijkheden en altijd toegang tot kennisdeling. Voel je welkom in een organisatie die regelt wat je nodig hebt en jou laat groeien als consultant.

Als je binnen een organisatie meer wilt ondernemen, dan is ook midlancen een optie bij ons.

Zin in een bak koffie?

Neem contact op met
Bart van der Krogt Directeur Salves Test Services Midden
T: +31(0)6 109 86 936

Direct solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.