Vakmanschap

KERNWAARDEN

Vakmanschap

Trots op wat je als specialist bereikt en bij de besten van de branche horen. Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen en uitdagingen. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Salves, met een onbeperkt leerbudget. Hoe merken consultants deze kernwaarde in de praktijk?

LILIAN JUMPERTZ, TEST AUTOMATION ENGINEER BIJ SALVES OVER VAKMANSCHAP

“Vakmanschap zie ik als tweeledig. Het gaat enerzijds over inhoudelijke kennis: zorgen dat je goed bent in wat je doet en dat je je daarin ontwikkelt. Dat is deels je cv op orde houden en op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Voor mij belangrijker: uitdagingen aangaan. Er is geen limiet op leren bij Salves. Ik ben bijvoorbeeld naar een vakconferentie in Wenen gegaan en collega’s zijn regelmatig op conferenties wereldwijd te vinden. Daarbij gaat het om kennis ontwikkelen die je bij klanten inzet. Toen mijn vorige opdracht afliep, was ik op zoek naar een test automation uitdaging. Die match is gemaakt bij de opdracht voor de HiX Test Automation Service. Het fijne van Salves is dat de omschrijving van een nieuwe opdracht eerst langs de consultant gaat. Zo kan ik het zelf eerst zien voordat mijn cv naar de klant gaat.”

“Anderzijds gaat vakmanschap ook over professioneel gedrag, over ‘zachte vaardigheden’ en het omgaan met klanten. Je kunt inhoudelijk nog zo goed zijn, als je een botte hork bent, schiet het niet op! Het is door de combinatie van inhoudelijke expertise en je gedrag dat klanten tevreden blijven en terugkomen. Je gedrag en kennis stralen bij de klant op Salves af. Het is in mijn belang om daarop te letten. Vanuit Salves is het van belang om samen naar kennis en houding te kijken en erin te investeren. Daar komt ook ‘groot bedrijf, klein georganiseerd’ bij kijken. Er is persoonlijke aandacht, ook voor je vakmanschap. Zo hebben we individuele gesprekken met onze regiodirecteur over ontwikkeling en leren. We krijgen de vrijheid en ruimte om uitdagingen aan te gaan. Dat is voor mij de betekenis van fijn werk!”

Vakmanschap

Onderdeel worden van Salves?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Van twee kanten belicht

Samen werken is samen investeren en samen profiteren

De volgende stap voor een nieuwe dienst: een vertaalslag van maatwerk naar standaard content. Deze ontwikkeling is niet alleen gericht op één klant, maar op grootschalig gebruik. Bij de invoering, die tijd en energie kost, is het belangrijk te onthouden: samen investeren is samen profiteren.

Van twee kanten belicht

Het grootste belang: teamresultaten

Een Agile transformatie: doe het maar eens! Het vraagt niet alleen om inhoudelijke of technische verandering, maar ook sturing en een cultuurverandering. Een transformatie gericht op effectiever werken. Daarbij bepalen multidisciplinaire teams zelf de uitvoering, met als grootste belang: teamresultaten.

Van twee kanten belicht

Werk dat je in samenspraak wijzigt, levert meer motivatie op

Je consultant geeft aan meer technische uitdaging in het werk te zoeken; je klant geeft echter aan je consultant niet te willen missen. Een sterk signaal om mee aan de slag te gaan en het voor alle belanghebbenden plezierig en werkbaar te houden. In samenspraak is het werk veranderd, met meer motivatie als gevolg.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer