Lead Test Consultant

Lead Test Consultant

Vacature

Ben jij de Test consultant met passie voor kwaliteit die verder kijkt dan het team?

De consultant die een sturende, faciliterende rol heeft en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Wil jij samen met de teams zorgdragen voor de kwaliteit, adviseren over techniek, de testaanpak mee bepalen en op deze wijze bijdragen aan de juiste positionering van testen in een DevOps organisatie? Kom dan eens langs bij Salves.

Past Salves bij jou?

Bij veel bedrijven is Agile werken en de DevOps mindset gemeengoed geworden. De rol van tester is voortdurend in verandering. Zelfsturende teams maken zelf veel keuzes en nemen verantwoordelijkheid voor het eindproduct. Dit gaat echter niet vanzelf.

Je profiel

Je erkent het belang van testautomatisering en herkent de valkuilen die komen kijken bij Agile werken en multidisciplinaire-/DevOps teams. Je hebt ervaring met het inrichten en/of aansturen van het opzetten van Test Frameworks, en CI/CD pipelines. Je kijkt verder dan testen alleen en acteert als sparringpartner op meerdere niveaus voor onze directie en bij onze klanten. Hierdoor ben je in staat om verbeteringen tussen teams en de business te herkennen, benoemen en door te voeren. Meer is altijd beter, maar dat bespreken we allemaal als je langskomt.

Wie zijn wij?

Wij bieden je uitdagende projecten bij jou in de buurt en je komt terecht in een sociaal team met een passie voor testen. Je krijgt een ongelimiteerd opleidingsbudget en deelt kennis met experts, klanten en collega’s, zodat je jezelf en onze organisatie nog verder kan ontwikkelen.

Salves Test Forward logo

Inspiratie, best practices en trends op het gebied van Testen. Empower your testing expertise!

Zin in een bak koffie?

Neem contact op met
Marcel van Eekeren Directeur Salves Testservices Zuid
T: +31(0)6 137 80 502

Overige vacatures

Direct solliciteren

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, doc.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer