Testconsultant Zorg

Testconsultant Zorg

Vacature

Ben jij de Testconsultant Zorg waar wij naar op zoek zijn?

Bij Salves zoeken we altijd de beste Testconsultants. Heb jij de juiste mindset voor de complexe ICT-omgeving en ketens van ziekenhuizen? Wil jij met ons impact maken bij risicobeperking en beveiliging van data?

Past Salves bij jou?

Salves Testservices is al jarenlang actief bij ziekenhuizen en zorgorganisaties voor het testen van klantportalen, infrastructuren en EPD’s, met een specialisatie in Chipsoft HiX.
Hiervoor zoeken we Testmanagers en Testcoördinatoren met een beweeglijke en leergierige werkhouding, in staat om ziekenhuizen te ondersteunen en proactief bij te dragen aan de Salves testservices zorg.

Je profiel

Je bent verantwoordelijk voor een klantgerichte oplossing bij onze opdrachtgevers. Je adviseert en implementeert een (teamoverstijgend) heldere teststrategie passend bij de situatie van de opdrachtgever. Hiervoor heb je kennis van en ervaring met software testen, ontwikkelmethodes en veranderprocessen en ervaring als Testmanager of Testcoördinator in een ziekenhuis. Applicaties mogen je niet onbekend zijn, net als inlevingsvermogen in de mensen waarmee je werkt. Meer is altijd beter, maar dat bespreken we allemaal als je langskomt.

Wie zijn wij?

Een organisatie waarbij je verzekerd bent van uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Belangrijk: we bieden onbeperkte persoonlijke opleidingsmogelijkheden en altijd toegang tot kennisdeling. Voel je welkom in een organisatie die regelt wat je nodig hebt en jou laat groeien als consultant.

Als je binnen een organisatie meer wilt ondernemen, dan is ook midlancen een optie bij ons.

Salves Test Forward logo

Inspiratie, best practices en trends op het gebied van Testen. Empower your testing expertise!

Zin in een bak koffie?

Neem contact op met
Boris Corvers Directeur Salves Test Services Zorg
T: +31(0)6 158 35 042

Overige vacatures

Direct solliciteren

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, doc.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer