Succesverhaal van: AKD

Succesverhaal van: AKD

Case

Beheer en regie bij AKD: 1+1=3!

Eind 2014 komt Salves Business Productivity in contact met Cees de Vos, de ICT Directeur van AKD. AKD is een juridisch en fiscaal adviseur voor iedereen die zakelijke belangen heeft in de Benelux. AKD was op zoek naar ondersteuning van het eigen SharePoint beheer team, dat uit drie medewerkers bestond. Ook zochten ze een partner die als Trusted Advisor kan optreden.

In eerste instantie werd Salves Business Productivity gevraagd een technische en functionele scan van de bestaande on-premise SharePoint farm uit te voeren. Op basis van deze scan deden we enkele verbetervoorstellen. Een aantal hiervan werd daadwerkelijk doorgevoerd en dit leidde direct tot significante verbeteringen.
Het resultaat van deze samenwerking was een sterk verbeterde vertrouwensband tussen Salves Business Productivity en AKD.

Audit website

We kregen al snel een vervolgvraag voor het uitvoeren van een audit van de website, die op dat moment in ontwikkeling was. Performance problemen blokkeerden de live-gang. Uit deze audit kwam een aantal verbetervoorstellen waarmee de uitvoerende partij direct aan de slag kon. De performance problemen werden opgelost en de nieuwe website kon live.

Deze audit maakte de relatie tussen AKD en Salves Business Productivity dusdanig hecht dat we onszelf met recht dé Trusted SharePoint Advisor van AKD mogen noemen.

AKD maakt sindsdien veelvuldig gebruik van de kennis van Salves Business Productivity:

  • We worden direct betrokken bij nieuwe initiatieven en op handen zijnde changes.
  • AKD vraagt ons advies over te kiezen oplossingsrichtingen en over wie de lead neemt in de uitvoering.

Natuurlijk geven we het direct aan wanneer een oplossing die uitgaat van SharePoint niet het meest geschikt is. En als een vraag beter tijdelijk geparkeerd kan worden vanwege toekomstige ontwikkelingen binnen AKD, dan zeggen we dat ook. Het belang van AKD staat altijd voorop en het eigen SharePoint-beheerteam van AKD voert zo veel mogelijk zelf uit. Salves Business Productivity zorgt voor voldoende begeleiding om dit mogelijk te maken. “We hebben zelf een goed 2e lijn SharePointteam; voor inhoudelijk strategisch advies betrekken we graag Salves erbij”, legt De Vos van AKD uit.

Onze relatie: one team

De relatie tussen AKD en Salves Business Productivity is niet gebaseerd op één of twee individuele consultants maar op de beschikbaarheid van het complete team van Salves Business Productivity. Kenmerkend is de harmonieuze verwevenheid. Bij serieuze incidenten komt onze collectieve kracht bovendrijven en zorgen we dat een oplossing snel voorhanden is. We hanteren korte lijnen, berekenen kosten uitsluitend wanneer er kosten gemaakt worden, hebben grote schakelkracht en bovenal goede eindresultaten.

Onze dienstverlening voor AKD is pragmatisch en doelgericht. Deze dienst sluit naadloos aan bij de behoeften van AKD en steunt op de collectieve kennis van Salves Business Productivity.

Interesse gewekt?

testautomatisering-icon

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer