Succesverhaal van: Van Lanschot / Kempen

Succesverhaal van: Van Lanschot / Kempen

Case

Salves Succesverhaal: Van Lanschot / Kempen

Slimmer werken met Office 365

Van Lanschot Bankiers wilde een project starten voor slimmer samenwerken op basis van Microsoft Office 365. De organisatie was op zoek naar een partner die ze kon helpen met de business-implementatie van Office 365 en vond deze in Salves.

In een pilot met zestig medewerkers beschreven en werkten we een migratie- en inspiratiestrategie uit. Vanuit de strategie gingen we aan de slag met migreren, trainen en inspireren. De eerste focus: gebruikers meenemen naar het nieuwe mailprogramma, Outlook. Met het persoonlijk contact op de werkvloer, op het moment dat de medewerker het uitkomt, pakten we vragen en bezwaren direct aan en konden we goed inschatten welk niveau van technische kennis de medewerker had. De medewerkers waardeerden deze aanpak.

Naast Outlook zijn er andere manieren waarop medewerkers prettiger en productiever kunnen werken. We lieten zien welke tools dit zijn en hoe medewerkers hiermee een grotere effectiviteit konden bereiken.

Stap voor stap begeleiding

De reacties uit de organisaties zijn erg positief. Er ligt een stevige basis waarmee we de ingeslagen weg voor slimmer samenwerken, slimmer communiceren, slimmer kennisdelen, en daarmee slimmer bankieren, verder kunnen uitwerken. Stap voor stap nemen we de Van Lanschot-medewerkers mee naar een nog hogere productiviteit, efficiëntie en een flexibele manier van werken.

Interesse gewekt?

testautomatisering-icon

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer