Office 365 continu proces in je organisatie

Met fluid innovation van Microsoft Office 365 zijn er dagelijks technische veranderingen en nieuwe mogelijkheden voor het platform. Deze ontwikkeling, en een voortdurende dynamiek binnen de organisatie, vraagt om terugkerende aandacht. Office 365 is geen eenmalig project, maar een continu proces, leert onze ervaring.

Zomaar aanbieden van alle functionaliteiten uit Office is kostbaar en vaak niet zinvol. Toets in het proces regelmatig of je uitgangspunten nog kloppen:

  • Is de ambitie veranderd?
  • Is het verbeterpotentieel anders?
  • Zijn er gewijzigde persona’s of werkscenario’s?
  • Kloppen templates en metadata nog?

Pas functionaliteiten en mogelijkheden aan als de dynamiek van de organisatie daarom vraagt. Welke nieuwe workloads ga je aanbieden, welke niet, en met welke wacht je nog even?

De migratie naar Office 365 is slechts een warming-up: we zien dat het platform pas daarna echt interessant wordt. Bij de traditionele werkwijze stopte het project nu. Met Office 365 in een continu proces begint het dan pas goed. Houd regie op de continue stroom van functionele veranderingen en wensen vanuit de organisatie voor optimale inzet van Office 365.

1 uur productiever per dag!

In de whitepaper ‘1 uur productiever per dag’ lees je hoe je met de ‘Office 365 Success as a Service’ van Salves met regie, adoptie en beheer daadwerkelijk profiteert van alle voordelen van Office 365. Maak het werk voor je medewerkers leuker en versterk je positie als werkgever!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer