Nieuwe digitale werkplek: werken vanuit de cloud

De kenniseconomie, met automatisering en zelfs robotisering van werkzaamheden, zorgt ervoor dat productiviteit van kenniswerk onderscheidend voor je onderneming wordt. Organisaties en werknemers eisen agile werkstijlen om flexibel op nieuwe kansen in te spelen. Vanuit de cloud kan iedereen overal mobiel werken. Welkom bij de nieuwe digitale werkplek.

Online dienstverleners zetten een nieuwe standaard: een snelle en persoonlijke service. Je klanten verwachten van jouw organisatie een gelijksoortige service. Daarnaast zorgen automatisering en robotisering dat productiviteit van kennisnetwerk een bedrijfskritische factor wordt. De opvatting over productiviteit verandert: van (trage) lineaire processen naar agile werkstijlen. Veel grootzakelijke organisaties stappen over naar een model waarbij ze medewerkers faciliteren met digitale hulpmiddelen uit de cloud. De cloud zorgt er voor dat mensen overal mobiel kunnen werken. Ze kunnen vanaf elk device werken en hebben gemakkelijk toegang tot bedrijfsinformatie. De cloud maak bovendien overleggen en samenwerken aan documenten eenvoudig.

Deze cloud is vaak Microsoft Office 365 in abonnementsvorm, met een marktaandeel van meer dan 93%. Office 365 helpt bij het realiseren van een nieuwe en agile manier van werken.

Welke voordelen heeft de nieuwe digitale werkplek voor de productiviteit van je medewerkers?

  1. Altijd en overal toegang tot mail en documenten
    Een gemiddelde kenniswerker besteedt het merendeel van zijn werkbare tijd aan email en documenten. Email, documenten en bedrijfsinformatie zijn vanaf elke plek en op elke tijd te bereiken.
  2. Universeel communiceren
    Snelle communicatie is steeds belangrijker. Communicatie is vanaf elk device makkelijk en mogelijk.
  3. Overal samenwerken
    Kennisdelen gebeurt virtueel en fysiek. Elke medewerker heeft de juiste versie van documenten binnen handbereik.

1 uur productiever per dag!

Met Office 365 kunnen werknemers sneller, productiever en flexibeler werken. Lees in ons dienstenaanbod hoe je met de ‘Office 365 Success as a Service’ van Salves daadwerkelijk profiteert van alle voordelen van Office 365. Maak het werk voor je medewerkers leuker en versterk je positie als werkgever!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer