Competentiecentrum aanjager van gebruik Office 365

Productiviteit en digitale vaardigheid worden in toenemende mate strategisch belangrijk voor organisaties. Werken aan productiviteit, duurzame inzetbaarheid en blijvende doorvoering van Office 365 is een intensief traject. Een competentiecentrum biedt ondersteuning voor een optimaal traject.  

Het competentiecentrum is de interne aanjager van alle activiteiten. Het ondersteunt werknemers optimaal in hun werkzaamheden, gericht op samenwerken, kennisdelen en communiceren. Op die manier is het een duidelijk coördinatie- en aanspreekpunt.

Met een competentiecentrum geef je een extra impuls aan de nieuwe digitale werkplek, gericht op het verbeteren van efficiëntie en productiviteit. Verleid en versnel je medewerkers in het gebruik van nieuwe mogelijkheden en nieuwe tools.

3 Checks waar je competentiecentrum mee kan beginnen

Heeft je competentiecentrum inzichtelijk hoe het er nu met Office 365 in de organisatie voor staat?  

  1. Wie gebruikt wat en waarom?
    Een succesvolle invoering en blijvende doorvoering van Office 365 begint bij een concrete uitwerking van ambitie, verbeterpotentieel en werkscenario’s. Dat geeft een richtlijn voor functionaliteiten. Het centrum toetst regelmatig of de uitgangspunten nog kloppen of dat het mogelijk aangepast moet worden.
  2. Hoe digitaal vaardig zijn je medewerkers?
    In onze Productivity Index Scan zien we drie groepen, waarbij de grote middengroep cruciaal voor een succesvolle invoering van Office 365 is. Hoe scoren jouw medewerkers op hun digitale vaardigheden? Waar moet nog aan gewerkt worden?
  3. Is migratie en de on-boarding je eindpunt?
    Office 365 wordt pas echt interessant na de migratiefase. Cloud productivity creëert een nieuw speelveld met nieuwe spelregels, tactiek en speelstijl. Hoe ziet de doorvoering na migratie eruit?

Salves is ervan overtuigd dat je met een competentiecentrum als organisatie op langdurige wijze kunt innoveren!

1 uur productiever per dag!

In de whitepaper ‘1 uur productiever per dag’ lees je hoe je met de ‘Office 365 Success as a Service’ van Salves met regie, adoptie en beheer daadwerkelijk profiteert van alle voordelen van Office 365. Maak het werk voor je medewerkers leuker en versterk je positie als werkgever!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

x

Nieuws

Vooroplopen met je testing expertise? Volg Test Forward!

Lees meer